Aetas Medlemskab Få adgang til nye muligheder, fordele og rabatter

Vær på forkant. Selvom du føler dig sund nu, er det ingen garanti for fremtiden.

Nu tilbyder Aetas medlemskaber, så du altid er sikret adgang til lægerådgivning og de nyeste behandlingsformer. Som privat speciallægepraksis har vi mulighed for at tilbyde vores klienter effektive og evidensbaserede undersøgelser, der fokuserer på forebyggende behandlinger, så vi kan fange sygdom eller ubalancer i kroppen i opløbet.

Vi ønsker at gøre det så bekvemt som muligt for alle vores klienter, og ønsker at imødekomme dine individuelle behov, så økonomien ikke skal sætte begrænsninger for dit helbred. Som medlem hos Aetas, betaler du derfor et fast beløb pr. måned og får adgang til en lang række af sundhedsydelser og sparer samtidig op til din årlige helbredsundersøgelse som er billigere anden gang.

Medlemsrabatter

Når du er medlem, får du adgang til en række medlemsfordele, hvor du bl.a har adgang til stort set alle vores ydelser og supplerende blodprøver. Ikke nok med det, tilbyder vi en vis mængde rabat afhængigt af, hvilket niveau du ligger på.

10%

Hvis du vælger at blive medlem og afdrager på din næste Health Baseline helbredsundersøgelse, får du 10% rabat på alle supplerende ydelser og konsultationer.

15%

Hvis du vælger at blive medlem og afdrager på din næste Health Intelligence helbredsundersøgelse, får du 15% rabat på alle supplerende ydelser og konsultationer.

Sådan foregår det

 

1. Valg af helbredspakke

For at komme igang med dit medlemsskab skal du først og fremmes være kunde hos os. Det bliver du, så snart du har købt en af vores helbredspakker; Baseline eller Health Intelligence.

Når du møder op til din undersøgelse, vil du gennemgå en række tests på både fysisk, cellulært og molekylært niveau. Dette inkluderer bl.a. måling af dine vitale værdier herunder blodtryk og puls, grebsstyrke, lungefunktionstest, en række blodprøver og BMI, DEXA Body Scan, herunder måling af fedt- og muskelprocent, samt visceral fedt. Begge pakker indeholder fysiologiske undersøgelser, samt mindst 60 af de mest essentielle biomarkører, hvis du vælger Baseline og 185 biomarkører, hvis du vælger Health Intelligence. Yderligere blodprøver og analyser afhænger af hvilken pakke, du har valgt.

 

2. Dit videre forløb

Du vil blive indkaldt til svarkonsultation, hvor du i samråd med lægen vil dykke dybere ned i alle dine resultater og anbefalinger, og diskutere hvor du kan gøre en forskel for at optimere dit helbred.

Dine endelige resultater, interventioner og lægens anbefalinger danner grundlaget for din sundhedsoptimering. Hvis du vælger at fortsætte hos Aetas som medlem*, vil du fra den kommende måned starte op i rate betaling. Beløbet afhænger af hvilken pakke du vælger.

Baseline medlemskab: 695,-/md.

Health Intelligence medlemskab: 1.695,-/md.

Hvis du har købt en Baseline pakke og bliver medlem, vil du de næste 12 mdr. betale månedlige afdrag for din næste Baseline pakke. Hvis du i løbet af året beslutter dig for at opgradere dit medlemskab vil månedsprisen blot blive ændret, og din helbredsundersøgelse vil afspejle dette. Du vil uanset, hvilken pakke du vælger, få rabat og få adgang til alle medlemsfordele.

Så snart du begynder dit medlemsskab, vil du få adgang til alle vores fordele, samt løbende helbredstjek.

*Du kan godt være kunde hos Aetas uden at blive medlem. Hvis du ikke er medlem, vil du ikke have adgang til medlemsfordelene.

 

3. Helbredstjek hver 3. måned

Som medlem bliver du indkaldt til løbende helbredstjek, så du kan monitorere effekten af dine livsstilsændringer. Helbredstjekket foregår hver 3. måned i vores klinik og indkluderer en suPAR Health test, blodtryksmåling og vægtkontrol.

Når du har været medlem i 12 måneder udløser det din årlige helbredsundersøgelse med lægekonsultation. I Health Intelligence er der 1,5 times lægekonsultation inkluderet.

Unikke medlemsfordele

Årlig udvidet helbredsundersøgelse

Når du har været medlem i 12 måneder udløser det din årlige helbredsundersøgelse. Gennem medlemskabet er undersøgelsen desuden billigere næste gang, du får den.

Helbredstjek hver 3. måned

Som medlem indkalder vi dig til regelmæssige helbredstjek hver 3. måned, der inkluderer suPAR Health test, blodtryksmåling og vægtkontrol. Dette giver dig og vores behandlere mulighed for løbende at følge med i, hvordan din krop reagerer på din livsstil.

Rabat på lægekonsultationer med minimal ventetid

Som medlem får du rabat på alle lægekonsultationer. Derudover er alle lægekonsultationer med minimal ventetid, hvor der er ordentlig med tid til tale med dig. Konsultationerne varer typisk 30 min. eller 1 time. Få svar på spørgsmål og få personlig rådgivning, når det passer dig.

Rabat på personligt forløb

Du får rabat på personlige træningsforløb eller kostplaner, som er skræddersyet til dig baseret på dine sundhedsdata. Personlige forløb prissættes efter dit individuelle forløb.

Rabat på supplerende blodprøver og ydelser

Udover de regelmæssige helbredstjek og den årlige helbredsundersøgelse, som er inkluderet i abonnementet, får du rabat på supplerende blodprøver og sundhedsydelser. Dette inkluderer bl.a. Næringsstofanalyse, Allergier og Intolerancer, Mineral- og Metaltest, Mikrobiomtest, Helgenomsekventering, Hormonterapi, DEXA Osteoporose Scan, MR og meget mere.

Medlemskab

Det helt rigtige tidspunkt at tage ansvar for dit helbred, er nu

Bliv en del af Aetas, og lad os hjælpe dig til at optimere dit helbred og øge din livskvalitet.

Ring til os på +45 70707464, hvis du vide mere om vores medlemskaber, eller tilmeld dig for at komme i gang nu.

START NU