Aetas er en dansk Longevity klinik, der siden 2020 har fokuseret på forebyggende medicin og præcisions diagnostik. Gennem banebrydende diagnostiske analyser og den nyeste forskning, giver vi vores klienter adgang til hidtil utilgængelig data, som kan gøre det nemmere at tage de rigtige skridt mod en optimeret tilværelse – og et længere liv.

Vores Historie

Videnskaben har taget enorme skridt i de seneste år, og i dag er det muligt – og ufarligt – at få adgang til data dybt inde i menneskekroppen. Det gør os i stand til at opdage forstadier til kroniske sygdomme og bedre forstå, hvordan vores livsstil påvirker os, hvordan vi kan reducere fremtidige risici, hvordan vi kan optimere os selv, og hvordan vi i sidste ende kan forsinke aldring. Dette er hjørnestenene i Longevity.

I 2020 startede vi Aetas baseret på det faktum, at værktøjerne og teknologien inden for Longevity allerede var tilgængelige, og at forståelse af, hvad der sker inde i din krop, er selve fundamentet for at kunne træffe rationelle beslutninger om din livsstil uden for den.

Vi byggede vores avancerede molekylære laboratorie lige ved siden af vores besøgs- og behandlingsklinik, hvilket giver vores lægefaglige teams direkte og øjeblikkelig adgang til nogle af de mest sofistikerede molekylære analyseteknikker i verden. Derudover giver det vores klienter adgang til den mest avancerede teknologi inden for præcisionsmedicin, hvor vi kan forudsige, forebygge og skræddersy behandlinger til hver enkelt person.

Ateas er det moderne billede på et forebyggende behandlingssystem, som alle kan forstå og bruge. Et system, der er handlingsorienteret og giver bedre sundhedsresultater – uden ventetid. For os handler det udelukkende om at hjælpe vores klienter med at opdage sygdom på de tidligst mulige stadier og forhindre det i at udvikle sig til diagnoser, tilstande og sygdomme, der kunne have været undgået.

På den måde kan lang levetid blive til god levetid.

Vi tilpasser din sundhedspakke baseret på dine individuelle behov

  • Blodprøver
  • Ernæringsstatus & metabolomik
  • DNA-sekventering & farmakogenetik
  • RNA-sekventering
  • DNA-sekventering af mikrobiomet
  • Allergier & fødevareintolerancer
  • Toxiner, tungmetaller, pesticider & kemikalier
  • Neurologisk vurdering
  • Kræftdetektion
  • Biologisk alder & methyleringsprofil

Vores klinik i Hellerup

Longevity med perspektiv

Aetas Diagnostics’ topmoderne klinik ligger på toppen af den ikoniske bygning ‘Rotunden’ designet af den danske arkitekt Henning Larsen i Hellerup nord for København og inkluderer noget af verdens mest avancerede biomedicinske teknologi inden for præcisionsmedicin, forebyggende behandlinger og Longevity.

Klinikken har et fuldt funktionsdygtigt medicinsk laboratorium med topmoderne diagnostiske værktøjer. Her kan vores højtuddannede sundhedsmedarbejdere lave analyser og protokoller på stedet for at opnå super hurtig og præcis indsigt i din krops genetiske og molekylære tilstand.

Vores metoder

Vi indsamler data fra din krop gennem simple blod- og urin prøver, og analyserer dem øjeblikkeligt i vores laboratorie. Ud fra resultaterne laver vi derefter en detaljeret og målrettet plan til dig, der vil optimere dit helbred ved at regulere dine biologiske ubalancer.

Komfortabel prøveindsamling

Du er i trygge hænder hos vores dygtige klinikere, mens vi sikkert og komfortabelt udtager dine biologiske prøver.

Avanceret analyse

Ved at teste hundredvis af biomarkører relateret til alle din krops forskellige sundhedssystemer kan vores analytikere tegne et detaljeret billede af dit helbred.

Plan og Handling

At forstå dine grundlæggende biokemiske niveauer er første skridt mod at skabe en præcis og individuel behandlingsplan, der vil forbedre din sundhed og dit helbred over tid.

Succesfuld implementering

Med din skræddersyede Longevity protokol i hånden – et unikt værktøj til at opretholde og optimere din krops biologiske systemer – opfordrer vi dig til at besøge os med jævne mellemrum for at sikre, at din behandling udvikler sig i takt med dig.

Vores samarbejdspartnere

Vores standarder

Vi arbejder professionelt under de højeste kliniske diagnostiske standarder og lever op til alle lovmæssige krav inden for kvalitetskontrol, datasikkerhed og kliniske retningslinjer.

Genetisk klinisk diagnostik

Vores partnerlaboratorium, der udfører alle kliniske, diagnostiske genetiske paneler, er ISO15189 og CAP-certificeret

Klinisk diagnostisk blodprøvetagning

Laboratoriet, der udfører vores kliniske kemi- og serologitest, er ISO 15189-certificeret

Kvalitetskontrol

Vi er en del af QCMD-molekylær kvalitetskontrol program

Vores klienter siger

“Thank you guys for the amazing support troughout the process. You provided an expertise that was way beyond my expectations and you delivered exactly what you promise. Well done.”

GABRIEL PÉLISSIER, CANADA

 

“Highly recommended! Top notch professionals with an extraordinary level of service.”

JOSEPHNE HOLST JØRGENSEN, DENMARK

 

“At Muuto, we have used Aetas on several occasions, and we find them to be deeply professional, flexible and service-oriented. We highly recommend.”

ANDERS CLEEMANN, CEO MUUTO

 

Hvis du ikke sætter tid af til dit velvære, vil du blive nødt til at sætte tid af til din sygdom.

Find ud af, hvordan du kan forbedre dit helbred og øge din livskvalitet gennem omfattende tests, rådgivning og løbende follow-ups.

Læs mere om vores helbredsundersøgelser, hvad de indeholder, og hvilken der passer bedst til dig.

LÆS MERE