Ansvarsfraskrivelse

Informationen på denne hjemmeside er kun til informationsformål. Intet materiale på denne hjemmeside, medmindre det udtrykkeligt er angivet, er til behandling og diagnose af sygdomme. Informationen på denne hjemmeside udgør kun information om sundhedsoptimering. Hvis du har en diagnose, er under medicinsk behandling eller er gravid, bør du altid konsultere din egen læge, før du starter en ny behandling. Ignorer aldrig eller udsæt råd fra din egen læge på grund af noget, du har læst på denne hjemmeside.

 

Helbredsundersøgelser

Aetas tilbyder sundhedsoptimering. Udvalget af biomarkører i Health Intelligence er baseret på den nyeste peer-reviewed forskning. Der er betydelig dokumentation, der forbinder unormale biomarkører med en øget risiko for sygdom eller sundhedsproblemer, og vi giver forslag til interventioner for at reducere risikoen, forbedre sundheden og normalisere biomarkørerne. Dog fokuserer størstedelen af evidensen for sådanne interventioner på mennesker med en veldefineret sygdom eller meget høje niveauer af sygdomsrisiko. Derfor er der generelt begrænset evidens for at forbedre sundheden hos allerede sunde personer. For at hjælpe vores klienter på deres forbedringsrejse kan vi give information og rådgivning, der er ekstrapoleret fra forskning på andre områder, hvilket indbefatter en vis grad af spekulation. Vi gør en samvittighedsfuld indsats for at kommunikere dette under vores konsultationer.

Selvom nogle medtagne biomarkører kan hjælpe med at diagnosticere visse sygdomme, er det vigtigt at bemærke, at sundhedsoptimering ikke kan erstatte behandling eller rådgivning fra din læge eller andre sundhedsprofessionelle.