Health intelligence er vores største pakke, og er en banebrydende helbredsundersøgelse, der giver et dybdegående indblik i din krop ved at kombinere data om dit DNA, dine proteiner, dit stofskifte, dine hormoner, dit niveau af inflammation, epigenetik, samt hvordan din krop optager vitaminer og mineraler gennem vores omfattende næringsstofanalyse. Det er altsammen data, der giver en status på dine biologiske processer. Den data bruger vi til at sammensætte din personlige rapport, så du får et tydeligt og overskueligt indblik i dit helbred.

Derudover indeholder pakken et DEXA Body Scan, der kan give dig et indblik i din kropssammensætning herunder fedtprocent og muskelmasse, samt visceral fedt, der i for høje mængder kan føre til en række kroniske sygdomme.

Afslutningsvis leveres pakken med protokoller, herunder værktøjer til søvnoptimering, forslag til kosttilskud og andre Longevity-værktøjer.

Prøvetagning: Fysiologiske undersøgelser, urin- og blodprøver

Pris: 24.800 DKK

Svartid: 5-6 uger

Pris 24.800 DKK

DEN INTELLIGENTE HELBREDSUNDERSØGELSE

I løbet af din undersøgelse i vores klinik indsamler vi milliarder af biologiske datapunkter om dig, ser på tusindvis af gener og rapporterer om hundredvis af biomarkører. Gennem vores efterfølgende state-of-the-art analyse kan vi fastlægge din sundhedstilstand, ernæringsmæssige status, methyleringsprofil samt dit metaboliske indeks og genetiske profil. Baseret på dine resultater går vores hold af sundhedsprofessionelle derefter i gang med at skabe skræddersyede sundhedsprotokoller til dig baseret på kost, motion, søvn og kosttilskud – alt sammen med dine individuelle behov og mål for øje.

Health Intelligence kan i sidste ende vise dig vejen til optimering og til at leve et længere, sundere liv. Og selvom du ikke behøver en sundhedsfaglig uddannelse for at forstå resultaterne, inkluderer alle vores Health Intelligence-pakker en personlig konsultation med vores læger, der vil gennemgå resultaterne og handlingspunkterne med dig.

 

Hvad er forskellen fra en Baseline undersøgelse?

Med Health Intelligence tager vi skridtet dybere ind i din krop. Pakken indeholder i modsætning til vores mellem pakke en omfattende næringsstofanalyse, som kan fortælle dig, hvad din krop mangler af vitaminer, mineraler, fedtsyrer og aminosyrer, samt i hvor høj grad din krop udsættes for oxidativt stress. Næringsstofanalysen er designet til at hjælpe med at identificere grundlæggende årsager til dysfunktion og forebygge sygdom.

Vi beregner din krops biologiske alder gennem en epigenetisk aldersbestemmelsestest. Epigenetiske ændringer i form af DNA-methyleringsmønstre kan bruges til at beregne cellernes biologiske alder. Det epigenetiske ur repræsenterer i bund og grund, hvor biologisk gammel du er.

Derudover analyseres fire afgørende gener, APOE og MTHFR, COMT og TNF-α. Analyser af disse gener kan give værdifuld information om individets genetiske disposition og potentielle sundhedsrisici.

Til slut får du i Health Intelligence pakken 2 timers konsultationstid med en læge og sundhedsfagligt personale i stedet for de 30 minutter, der tilbydes i Baseline.

Nedenfor kan du se, hvad helbredsundersøgelsen inkluderer.

AVANCERET NÆRINGSSTOFANALYSE

125+

Vi tester for 125 biomarkører via blod- og urinprøver og vurderer din krops funktionelle behov for diverse antioxidanter, vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, fordøjelsesstøtte og andre relevante næringsstoffer

Kliniske blodprøver

60

Kliniske diagnostiske biomarkører for hjerte, lever, nyrer, bugspytkirtel, skjoldbruskkirtel, blod, elektrolytter, inflammation, hormoner, metabolisme

Genotyping

4

Gener: APOE, COMT, TNF-α og MTHFR. Disse gener har betydning for forskellige aspekter af vores sundhed, herunder hjerte-kar-sundhed, neurologiske tilstande, immunsystemets funktion og metabolisk balance.

Fysiologiske undersøgelser

8

Vitaler: Højde, vægt, BMI, H/T Ratio, blodtryk, grebsstyrke, lungefunktion, EKG

EPIGENETIK

Bio Age

Methyleringsprofil med biologisk alder og metabolisk indeks

SUPAR HEALTH

2

suPAR Health test til måling af kronisk inflammation og biologisk alder

BLODSUKKERNIVEAUER

CGM

Monitorér dine blodsukkerniveauer med en 14 dages CGM-sensor

DEXA BODY SCAN

DEXA

Din kropssammensætning herunder visceral fedt, fedtprocent og muskelmasse

KONSULTATION

2 t.

Konsultation med hhv. læge og sundhedsfaglig, der vil guide dig og besvare dine spørgsmål

Sådan foregår det

1. Booking

Du booker tid til undersøgelsen online. Her kan du vælge den tid til prøvetagning, der passer dig bedst. Vi sender dig efterfølgende yderligere information herunder præ-eksaminationsinformation, der fortæller dig, hvordan du skal forholde dig op til undersøgelsen.

De centrale punkter omfatter følgende:

 • Du skal være fastende fra kl. 22 aftenen før din undersøgelse
 • Du skal stoppe med at indtage kosttilskud 4 dage før din undersøgelse
 • Du skal fortsætte med at tage din vanlige receptpligtige medicin
 • Vi sender dig et urinbæger, så du kan medbringe en urinprøve på dagen for undersøgelsen

 

2. Prøvetagning

Prøvetagningen foregår i vores klinik i Hellerup og tager omkring 30 minutter at udføre. I klinikken vil du få foretaget fysiologiske undersøgelser og blodprøver. Blodprøver udføres af vores sundhedsfaglige personale, og vi vil gøre alt for, at du føler dig tryg under proceduren.

Din DEXA Body Scan foregår hos vores samarbejdspartner, og ligger derfor ikke nødvendigvis samme dag som prøvetagningen hos Aetas.

 

3. Resultater

Svartiden for vores Health Intelligence pakke er 5-6 uger. Når dine svar er klar, vil vi indkalde dig til svarkonsultation med vores kliniklæge, der vil gennemgå dine resultater med dig. Du vil under din svarkonsultation modtage en omfattende rapport over alle dine analyseresultater.

Derudover vil du modtage vores unikke Aetas Protokoller, der er evidensbaserede og designet til at mindske inflammation i kroppen, optimere dit helbred og forebygge din risiko for kroniske lidelser.

Svarkonsultation:

 • 1 time med kliniklægen, hvor dine prøveresultater bliver gennemgået.

 

4. Videre forløb

 • Over de næste par måneder følger du den nye plan baseret på dine fokuspunkter og målsætninger.

 

Opfølgende samtale:

Vi sender dig efter svarkonsultationen noget materiale på mail. Du får meget af vide af lægen til svarkonsultation, og det kan for nogle mennesker være meget information at skulle bearbejde på én gang. Derfor sender vi dig noget materiale, der opsummerer lægens anbefalinger til livsstilsændringer, kosttilskud og fremtidige planer.

Du har i den forbindelse mulighed for en 15-30 minutters telefonisk samtale med en sundhedsfaglig medarbejder.

 

Afsluttende konsultation:

I pakken indgår der en opfølgende suPAR test, og du vil derfor blive indkaldt til prøvetagning efter 3 måneder.

I forbindelse med dit sidste suPAR resultat, vil du blive indkaldt til en afsluttende 30 minutters samtale med en sundhedsfaglig medarbejder. Til samtalen taler I om dit nye suPAR resultat, hvad du har opnået over den sidste periode og om din nye livsstil kræver justeringer.

Hvad er inkluderet i undersøgelsen?

Kliniske blodprøver

60 kliniske diagnostiske biomarkører for hjerte, lipid, lever, nyrer, bugspytkirtel, skjoldbruskkirtel, blod, elektrolytter, inflammation, hormoner og metabolisme.

 

Fysiologiske undersøgelser

8 vitaler herunder højde, vægt, BMI, H/T ratio, blodtryk og puls, grebsstyrke, lungefunktion og EKG.

 

DEXA Body Scan

Helbredsundersøgelsen inkluderer et DEXA Body Scan, som giver dig dybdegående indsigt i din kropssammensætning, herunder mængden af visceral fedt om dine organer, din fedtprocent og muskelmasse. Visceral fedt er en afgørende markør for at kunne vurdere din risiko for sygdomme.

 

Advanceret næringsstofanalyse

Denne analyse omfatter 125 biomarkører via blod- og urinprøver, som giver præcise oplysninger om næringsstoffernes niveauer i din krop, hvilket hjælper med at identificere eventuelle mangler. Ved at undersøge din krops behov for antioxidanter, vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer og andre næringsstoffer, kan vi skræddersy kostanbefalinger og anbefalinger om kosttilskud, så du kun tilfører din krop de nødvendige næringsstoffer.

 • Analysering af organiske syrer kan give et indblik i eventuelle problemer i kroppens stofskifte, som potentielle ernæringsmæssige behov, fordøjelsesproblemer, produktion af energi i cellerne, omsætning af neurotransmittere og afgiftning.
 • Oxidativ stress er en tilstand, hvor mængden af frie radikaleroverstiger mængden af beskyttende antioxidanter, hvilket kan lede til sygdom og tidlig aldring.
 • Aminosyrer er vigtige i mange forskellige biologiske processer. Vi analyserer både essentielle og ikke-essentielle aminosyrer for at få indblik i problemer med fordøjelse, optagelse eller stofskifte.
 • Fedtsyrer er relevante for mange processer i kroppen herunder regulering af inflammation, signalering mellem celler og opbygning af fedtstoffer.

 

Genetik

I Health Intelligence-pakken analyserer vi din genetiske variant; APOE, MTHFR, COMT og TNF-α. Det er fire gener, der kan have afgørende betydning for din sundhed.

APOE

APOE er en forkortelse for apolipoprotein E, som er et gen, der koder for produktionen af et protein, der sammen med fedtstoffer i kroppen danner molekyler kaldet lipoproteiner. Lipoproteiner er ansvarlige for at transportere kolesterol og fedtstoffer rundt i blodet. Der er mindst tre forskellige varianter af APOE-genet; ε2, ε3 og ε4. Man arver to kopier af APOE-genet.

Den mest almindelige variant er ε3, som findes i mere end halvdelen af den almindelige befolkning. Det vil sige, at de fleste har mindst én kopi af ε3.

Personer, der har mindst én kopi af ε4 varianten, har en øget chance for at udvikle Alzheimers og åreforkalkning, som øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.

MTHFR

MTHFR-genet koder for et enzym, der er involveret i omdannelsen af folat (vitamin B9), samt methyleringsprocesser i cellerne. Alle individer har to kopier af MTHFR-genet, som er arvet fra hver forældre. Der findes 2 meget velundersøgte mutationer 677(C>T) (rs1801133) og 1298(A>C) (rs1801131). Disse mutationer resulterer i reduceret enzymaktivitet, hvilket kan øge koncentrationen af aminosyren homocystein i blodet. Forhøjet niveauer af homocystein kan føre til forskellige sundhedsmæssige komplikationer, herunder øget risiko for hjertekarsygdomme, slagtilfælde, højt blodtryk og blodpropper.

COMT

COMT-genet koder for et enzym, der spiller en central rolle i reguleringen af neurotransmitteraktivitet af blandt andet dopamin, noradrenalin (også kendt som norepinephrin) og epinephrin (adrenalin). Varianter af COMT er blevet undersøgt i sammenhæng med neurologiske og psykiatriske sygdomme, smertefølsomhed og responsen på visse lægemidler

Genetisk analyse af COMT genet kan hjælpe med at forstå en persons metaboliske kapacitet for neurotransmittere som dopamin og norepinephrin.

COMT-genet kan også påvirke smertefølsomheden. En genetisk analyse kan hjælpe med at vurdere en persons disposition for at opleve smerte og reaktionen på smertelindrende behandlinger.

TNF-α

TNF-α er et proinflammatorisk cytokin, der spiller en afgørende rolle i immunresponsen og inflammatoriske processer i kroppen. TNF-α-genet koder for dette cytokin, og dets regulering kan have indflydelse på immunsystemets funktion og respons på infektioner og inflammation.

Der findes flere varianter af TNF-α-genet, der kan påvirke ens niveau af TNF-α og dermed risikoen for inflammatoriske tilstande.

Forhøjet produktion af TNF-α er forbundet med autoimmune sygdomme som reumatoid arthritis og inflammatorisk tarmsygdom.

At kende sine genetiske varianter kan for nogle personer virke overvældende og skabe bekymring, da resultatet ikke altid lever op til ens forventninger. Inden din undersøgelse beder vi dig derfor tænke over, hvorvidt du ønsker at kende dine genetiske varianter eller ej.

 

Methyleringsprofil med biologisk alder og metabolisk indeks

Det er en uundgåelig realitet, at vi bliver ældre, men hvordan og hvor hurtigt vi ældes varierer fra person til person. Kronologisk alder er et nødvendigt referencepunkt, men det kan være en meget misvisende indikator for din overordnede sundhedstilstand. Din livsstil, din mentale sundhed, ernæring, håndtering af stress og søvn har alle betydelige indvirkninger på dit helbred. Dette betyder at nogle mennesker biologisk set er yngre end deres kronologiske alder. For andre kan situationen være omvendt, hvor de faktisk kan være ‘biologisk’ ældre og dermed have højere risiko for udvikling af sygdomme.

Vi beregner din krops biologiske alder gennem en epigenetisk aldersbestemmelsestest. Epigenetiske ændringer i form af DNA-methyleringsmønstre kan bruges til at beregne cellernes biologiske alder. Det epigenetiske ur repræsenterer i bund og grund, hvor biologisk gammel du er.

Kort sagt, kan forskellen mellem den biologiske og den kronologiske alder fungere som et mål for, hvor sund din aldring er. Det vil sige, at hvis du er ældre end din biologiske alder beregnes til, så er der tale om sund aldring.

 

suPAR Health

suPAR er et protein, som man kan måle i blodet. Det afspejler niveauet af aktivering af immunsystemet, også kendt som inflammation. Testen giver værdifuld information om din nuværende helbredstilstand, effekten af din sundhedsindsats og din fremtidige sygdomsrisiko.

Et lavt niveau af suPAR protein i blodet indikerer, at dit helbred er godt, og at din krop i øjeblikket trives med din nuværende livsstil. Et højt niveau af gør det muligt at være proaktiv og identificere underliggende årsager i god tid. Dette giver dig mulighed for at styrke dit helbred ved hjælp af livsstilsændringer og proaktiv sygdomsforebyggelse.

I Health Intelligence-pakken indgår to suPAR tests. Én, når du kommer til undersøgelse, og én opfølgende test 3 mdr. senere. Dette gør det muligt, at få et detaljeret billede af din helbredsudvikling, og finde ud af om din nye livsstil virker.

 

CGM-sensor (14 dage)

En CGM-sensor (Continuous Glucose Monitoring) anvendes til at måle blodsukkerniveauer kontinuerligt i en periode. CGM-sensoren giver information om hvordan blodsukkerniveauer ændrer sig i løbet af dagen og natten og kan hjælpe med at optimere kontrollen af blodsukker, samt give indsigt i, hvordan din kost og aktivitet påvirker blodsukkerniveauerne.

Efter en periode vil du have en god idé om, hvad der udløser dine høje glukoseniveauer, og hvordan din adfærd medvirker til disse stigninger. Det er både et adfærdsmæssigt og analytisk værktøj, der kan kan hjælpe dig med at spore og afdække strategier og taktikker, som faktisk kan spare dig tid og penge ved at forhindre dårlige resultater i fremtiden.

 

Gennemarbejdet rapport og 2 timers lægekonsultation

Når dine svar er klar, vil vi indkalde dig til en konsultation med vores kliniklæge, der vil gennemgå dine resultater med dig. Du vil modtage en omfattende rapport over alle dine analyseresultater, samt vores unikke Aetas Protokoller, der er evidensbaserede og designet til at mindske inflammation i kroppen, optimere dit helbred og forebygge din risiko for kroniske lidelser.

Inkluderede biomarkører

Vitaler: Højde, Vægt, BMI, H/T ratio, Grebsstyrke, Lungefunktion, Blodtryk, EKG.

Blodprøver: Eosinofiler, Basofiler, Lymfocytter, Monocytter, Neutrofiler, Leukocytter, Erytrocytvolumen, Erythrocytter, Hæmoglobin, Blodplader, Calcium, Magnesium, Urinstof, Fosfat, Kalium, Natrium, Urinsyre, Kreatinkinase, Albumin, Jern, Folat, Ferritin, Transferrin, Transferrinmætning, Bilirubin, Alanin aminotransferase (ALT), Aspartat aminotransferase (AST), Alkalisk phosphatase, Kreatinin, eGFR, Kolesterol, Kolesterol HDL, Kolesterol LDL, Kolesterol VLDL, Triglycerider, Lipoprotein(a) (mg/L), Lipoprotein(a) (nmol/L), Apolipoprotein B, Glukose, Hæmoglobin A1c (HbA1c), Progesteron, Androstenedion, Testosteron, Frit testosteron, Dehydroepiandrosteron-sulfat (DHEA-S), 17-hydroxyprogesteron, Seksualhormonbindende globulin (SHBG), Testosteron/SHBG, Luteiniserende hormon (LH), Follikelstimulerende hormon (FSH), Østrogen, Thyrotropin, Frit thyroxin (FT4), Triiodothyronin (T3), Højsensitivt C-reaktivt protein (hs-CRP), Opløselig urokinaseplasminogenaktivatorreceptor (suPAR), 25-hydroxy-vitamin D, Vitamin B12, Homocystein.

Ernæringsanalyse: 1-methylhistidin, 3-hydroxyisovalerinsyre, 3-hydroxyphenylmælkesyre, 3-hydroxypropionsyre, 3-methyl-4-OH-phenylglykol, 3-methylhistidin, 4-hydroxyphenylmælkesyre, 5-OH-indolylmælkesyre, 8-OHdG, AA / EPA 20:4 n6 / 20:5 n3, Adipinsyre, Æblesyre, Alanin, Anserin (dipeptid), Anti-inflammatoriske Eicosanoider, Anti-inflammatoriske Serie 1 Prostaglandiner, Arachidonsyre, Arachidonsyre (AA) 20:4 n6, Arachidinsyre C20:0, Arginin, Arsen, Asparagin, Asparaginsyre, Behensyre, C22:0, Benzoesyre, Biotin B7, Bly, Cadmium, Carnosin (dipeptid), cis-Aconitsyre, Citramalinsyre, Citronsyre, Citrullin, Coenzym Q10, Coenzym Q10, Ubiquinon, Cystathionin, Cystein, Cystin, D-arabitol, Delta-5-desaturase, Delta-6-desaturase, Dihomo-y-Linolensyre, Dihydroxyphenylpropionsyre (DHPPA), Docosahexaensyre, Docosapentaensyre, Docosatetraensyre, Eicosatetraensyre, Elaisyre 18:1 n9t, Elongase, Ethanolamin, Phenylalanin, Folat – B9, Fordøjelsesenzymer, Formiminoglutaminsyre (FIGIu), Fosfatidylserin, Glutaminsyre, Glutamin, Glutarsyre, Glutathion, Glycerylsyre, Glycin, Glykolsyre, Hippursyre, Histidin, Homovanillinsyre, Icosapentaensyre (EPA) 20:5 n3, Indolylmælkesyre, Isocitronsyre, Isoleucin, Isovalerylglycin, Kalium, Kobalamin – B12, Kobber, Kreatinin, Kvicksølv, Kynurenine/Quinolinic acid-forhold, Kynurensyre, Leucin, Lignocerinsyre C24:0, Linolsyre, Lipidperoxider, Liponsyre, Lysin, Mælkesyre, Magnesium, Mangan, Margarinsyre C17:0, Methionin, Methylmalonsyre, Mikrobiom/Probiotika, Molybdæn, Nervonsyre 24:1 n9, Niacin – B2, Oliesyre 18:1 n9, Omega-6, Omega-3, Ornithin, Orotisk syre, Oxalsyre, Palmitinsyre C16:0, Palmitoleinsyre 16:1 n7, Pentadekylsyre C15:0, Phenylmælkesyre, Phosphorylethanolamin, Plantebaserede antioxidanter, Pro-inflammatoriske Eicosanoider, Prolin, Tyrosin, Pyridoxin – B6, Pyroglutaminsyre, Pyruvinsyre, Kinolinsyre, Sukkersyre, 1-Methylhistidin, Riboflavin – B2, Sarkosin, Selen, Serin, Stearidonsyre, Stearinsyre C18:0, Suberinsyre, Vinsyre / L (+) -vinsyre, Taurin, Threonin, Thiamin – B1, Tricosylsyre C23: 0, Tryptophan, Vaccensyre 18:1 n7, Valin, Vanilmandelsyre, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E / tocopheroler, Xanthurensyre, Gamma-linolensyre, Zink, Alfa-ketophenylacetic syre (fra styren), Alfa-amino-N-butyric syre, Alfa-aminoadipinsyre, Alfa-hydroxybutyrat, Alfa-hydroxyisobutyric syre (fra methyl tert-butyl ether (MTBE)), Alfa-keto-beta-methylvalerinsyre, Alfa-ketoadipinsyre, Alfa-ketoglutarinsyre, Alfa-ketoisocaproinsyre, Alfa-ketoisovalerinsyre, Alfa-linolensyre, Beta-alanin, Beta-aminoisobutyric syre, Beta-hydroxybutyrat, Beta-OH-beta-methylglutarinsyre, Gamma-aminobutyrinsyre og Gamma-linolensyre (GLA) 18:3 n6.

Epigenetik: Howart’s Ur – Biologisk Alder, Epi-Metabolisk indeks, DNA analyse af APOE, COMT og TNF-α og MTHFR

suPAR: 2 suPAR Health test

Hvordan skal jeg forberede mig inden undersøgelsen?

Når du bestiller tid til Health Intelligence undersøgelsen, vil du modtage en mail med præ-eksaminationsinformation, så du ved, hvordan du skal forholde dig inden undersøgelsen.

De centraler punkter omfatter følgende:

 1. Du skal være fastende fra kl. 22 aftenen før din undersøgelse
 2. Du skal stoppe med at indtage kosttilskud 4 dage før din undersøgelse
 3. Du skal fortsætte med at tage din vanlige receptpligtige medicin
 4. Vi sender dig et urinbæger, så du kan medbringe en urinprøve på dagen for undersøgelsen
Hvorfor skal jeg vælge denne pakke frem for de andre?

Health Intelligence er vores største pakke, som giver et mere dybdegående indblik i dit helbred i forhold til vores mindre pakker. Den indeholder en omfattende næringsstofanalyse, samt analyse af 4 vigtige gener; APOE, MTHFR, COMT og TNF-a. Med denne pakke får du personlige anbefalinger og en række af vores Longevity-protokoller, som gør det nemt og overskueligt for dig at optimere dit helbred.

Hvis jeg allerede har fået lavet en Baseline, kan jeg så godt opgradere til en Health Intelligence?

Du kan sagtens opgradere din Baseline til en Health Intelligence, hvis du ønsker dette. Det kommer dog an på, hvor lang tid siden det er, at du fik lavet din Baseline. Kontakt os, hvis du ønsker at opgradere til en Health Intelligence.

Kan pakken skræddersyes til mine specifikke behov?

For at blive kunde hos Aetas Diagnostics skal du som minimum have fået foretaget en af vores helbredsundersøgelser (suPAR, Baseline eller Health Intelligence). Du kan dertil tilkøbe tilvalgsmoduler, herunder allergi og intolerancer, helgenomsekventering, farmakogenetik, metal og mineraler, toksiner, cancer detect, neurologisk undersøgelse og mikrobiom.

Hvis du er i tvivl om, hvilke tilvalgsmoduler der er relevante for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan booker jeg tid?

Du booker tid til undersøgelsen online. Her kan du vælge den tid til prøvetagning, der passer dig bedst. Vi sender dig efterfølgende yderligere information herunder præeksaminationsinfo vedr. hvordan du skal forholde dig op til undersøgelsen. Du skal f.eks. stoppe med at tage kosttilskud 4 dage inden og møde op fastende, samt medbringe en urinprøve.

Hvor lang tid tager undersøgelsen?

Health Intelligence Helbredsundersøgelsen tager 30 minutter at udføre på vores klinik i Hellerup. DEXA Body Scan tager omkring 20-30 minutter.

Hvornår får jeg svar?

Svartiden for vores Health Intelligence pakke er 5-6 uger. Du vil allerede efter få dage kunne se nogle af dine blodprøveresultater på Min Sundhed, men vi anbefaler ikke at kigge på dine resultater, før du bliver indkaldt til svarkonsultation, da nogle af resultaterne kan være svære at tolke på.

Bemærk, at vi ikke tilbyder tolkning af dine blodprøveresultater før din svarkonsultation.

Skal jeg møde op i noget bestemt tøj?

Du skal ikke møde op i noget bestemt tøj. Dog kan det i forbindelse med EKG-måling være en fordel ikke at have bøjle bh på, men dette er ikke krav.

Kommer jeg til at svede til undersøgelsen?

Du kommer højst sandsynligt ikke til at svede, da du ikke skal lave nogle fysiske hårde aktiviteter.

Finansering

Det er i nogle tilfælde muligt at dele betalingen op i rater. Hvis du ønsker dette, bedes du kontakte os for yderligere information.

Tilkøbsmoduler

Til alle vores pakker er det muligt at tilkøbe andre analyser. For mere uddybende information om vores forskellige tillægsmoduler og priser, læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os.

 • Helgenom-sekventering
 • Farmakogenetik
 • Allergi og intolerance
 • Metal og mineraler
 • Toksiner
 • Cancer Detect
 • Neurologisk undersøgelse
 • Mikrobiom
 • CGM-sensor
 • BioSense ketonmåler
 • Oura ring

 

Analyse af tungmetaller (tilkøb): Arsen, Bismuth, Thorium, Kobber, Mangan, Strontium, Chrom, Cad- mium, Kviksølv, Tallium, Calcium, Bor, Strontium, Jern, Zirconium, Zink/Kobber, Aluminium, Barium, Kviksølv, Tin, Lithium, Molybdæn, Zink, Arsen, Cobalt, Nikkel, Tungsten, Natrium, Jod, Svovl, Germa- nium, Calcium/Magnesium, Zink/Cadmium, Antimon, Beryllium, Tallium, Titanium, Magnesium, Selen, Vanadium, Barium, Bly, Platinum, Uran, Kalium, Fosfor, Cobalt, Rubidium, Natrium/Kalium, Calcium/Fosfor.

 

Analyse af toksiner og kemikalier (tilkøb): 2-,3-,4-Methylhippursyre (2MHA), N-Acetyl Phenyl, Cystein (NAP), Phenylglyoxylic Acid (PGO), 2-Hydroxyisobutyric Acid (2HIB), Monoethyl Phthalate (MEP), Di- methylphosphate (DMP), Diethylphosphate (DEP), 3-Phenoxybenzoic Acid (3PBA), 2,4-Dichlorophen- oxyacetic Acid (2,4-D), Tiglylglycin (TG), N-Acetyl (Carbomethyl), Cystein (NAE), Diphenyl Phosphate, Perchlorate, N-Acetyl (3,4-Dihydroxybutyl) Cystein (NABD), N-Acetyl (2,Hydroxypropl) Cystein (NAHP), N-Acetyl (Propyl) Cystein (NAPR), 2-Hydroxyethyl Mercapturic Acid (HEMA), N-Acetyl (2-Cyanoethyl) Cystein (NACE), N-acetyl-S-(3-hydroxypropyl)-L-cystein, (3-HPMA), Glyphosat.

 

Farmakogenetik (tilkøb): Analytter kan rekvireres.

 

Fødevareintolerancer (tilkøb): Abalon, Aborre, Æble, Æggeblomme, Æggehvider, Ærter, Agurk, Ål, Allehånde, Østershat, Salat, Amarant, Ananas, And, Ansjos, Appelsin, Abrikos, Artiskok, Asparges, Aubergine, Avocado, Banan, Basilikum, Mås, Blåbær, Blæksprutte, Sepia, Blåmusling, Blomkål, Blom- me, Boghvede, Broccoli, Brombær, Camembert ost, Cashewnød, Champignon, Cikorie, Citron, Citron- melisse, Daddel, Dild, Durum hvedemel, Edam ost, Emmentaler ost, Estragon, Europæisk katfisk, Fåremælk, Fennikel, Fersken, Fløde, Hytteost, Gær, Gås, Gedemælk, Ged ost, Gedde, Grønkål, Grøn- ne bønner, Grønne oliven, Gruyére ost, Gulerod, Hasselnød, Havre, Havtorn juice, Helleflynder, Hest (kød), Hestebønne, Hindbær, Hirse, Honning, Honningmelon, Hørfrø, Humle, Hummer, Hvede, Hvide bønner, Hvidløg, Hyben, Ingefær, Johannesbrød, Jordbær, Jordmandel (også kendt som tigernød), Kaf- fe, Kakao, Kakifrugt, Kål, Kalkun, Kalvekød, Kamille te, Kammusling, Kamut mel, Kanel, Kanin, Kantarel svamp, Kapers, Kardemomme, Karpe, Karrypulver, Kartoffel, Kasein, Kastanje, Katteurt, Kidneybønner, Kikærter, Kinesisk kål, Kinareddike, Kirsebær, Kiwi, Købrotein, Kokosnød, Kummin, Korianderfrø, Krab- be, Kronhjort, Kryddernellike, Kulmule, Hyse, Kylling, Lakrids, Laks, Laksrogn, Lam, Laurbærblade, Lime, Linser, Litchi, Løg, Macadamianød, Mælk, Mælkebøtte, Maj, Makrel, Malt, Mandarin appelsin, Mandel, Mango, Mozzarella, Mungbønne, Muskatnød, Nektarin, Oksekød, Ølgær, Ørred, Østers, Pære, Papaya, Paranød, Parmesan, Passionsfrugt, Jordnødder, Peber, Pebermynte, Peberrod, Pekannød, Per- sille, Rødtunge, Pinjekerner, Pistacienød, Pomelo, Porre, Quinoa, Rabarber, Radise, Rådyr, Ramsløg, Raps, Rejer, Ribs.

 

Helgenom-sekventering (tilkøb): 100% af dit DNA analyseret, den mest omfattende genetiske analyse der findes.

 

Kontakt os for en komplet liste over alle analytter, der kan tilkøbes.

Personlige protokoller

Baseret på dine Health Intelligence-testresultater vil vores sundhedsfaglige team lave tilpassede sundhedsprotokoller til dig baseret på kost, motion, søvn og kosttilskud. Alt sammen med dine individuelle behov og mål for øje.

Træning

Vi kan ikke udføre træningen for dig, men vi kan hjælpe dig med, hvad der er den mest optimale måde at træne på for dig. Du får en protokol, du kan bruge til den nye og forbedrede udgave af dig.

Evidensbaseret ernæring

Vi kan se, præcis hvilke fødevarer din krop vil have gavn af. Fra opskrifter til indkøbslister – har vi din ryg.

Optimering af søvn

Vi hjælper dig med at optimere de dyrebare og regenerative timer, du tilbringer i sengen. Godnat og sov godt.

Personlige kosttilskud

Vi hjælper dig med at finde evidensbaserede kosttilskud skræddersyet til dine behov. Komplet med individualiseret dosering.

HEALTH INTELLIGENCE

Fremtidens helbredsundersøgelse

Det er aldrig for sent at træffe gode sundhedsbeslutninger.
Investér i en langsigtet strategi.

BOOK NU